, ,

Beenlengteverschil – Dorn therapie

\Bijna iedereen heeft wel in meer of mindere mate een beenlengteverschil. Soms levert dit problemen op, meestal gelukkig niet. Een gevolg van een beenlengteverschil kan hoofdpijn zijn, rugklachten, bekken problemen, orgaan klachten en zelfs hoe je je voelt, of je lekker in je vel zit.

Met een simpele maar heel effectieve methode is dit allemaal letterlijk recht te zetten. De Dorn therapie. Eerst hef je het beenlengte verschil op, het bekken gaat al beter staan. Gevolg is dat de wervels ook beter op elkaar passen en geen bochten meer maken. Wat inhoudt dat je hoofd recht op je romp staat.

Omdat de wervels weer recht staan, kunnen de zenuwen beter prikkels van en naar de hersenen doorgeven waardoor o.a. organen en spieren beter functioneren.

Als de organen beter functioneren voel je je ook beter. Aan ieder orgaan hangt een emotie, kijk maar naar de oud Hollandse spreekwoorden, je gal spugen, in je broek plassen van angst, verdriet (longen), hartezeer, enz.

Zo zie je dat een te verwaarlozen beenlengte verschil best veel invloed kan hebben op je gestel. Zelf kun je hier ook wat aan doen. Het belangrijkste is om niet meer met je benen over elkaar te zitten, je duwt je bekken scheef.

Zelf een Dorn therapie cursus volgen – Meld je HIER aan

En voor behandelingen (lichaamsmassage) is altijd een plekje te vinden in de agenda. Woont u in Rotterdam of in de buurt ervan, kom eens langs voor een consult of een behandeling. Ik help u graag in mijn praktijk met een mogelijk beenlengteverschil.

Met een kneedbare groet, Marian.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie