,

Nepal here I come!

Vandaag over een week gaat het Nepal avontuur voor mij beginnen. Een reis vol uitdagingen.  De eerste week staat in het teken van de marathon. Oude bekenden ontmoeten, nieuwe kennismakingen met mede marathonlopers, sight-seeing, en vooral Kathmandu weer proeven, beleven en ervaren. Waar ik vooral naar uitkijk is minder op verschillende schermen te kijken (telefoon/laptop).

De marathon ga ik niet waggelen, ga wel een poging doen om de finish te halen, wandelend. Het gaat een lange dag worden, ik hoop 42,195 km in 8 uur te kunnen af leggen. Dat wordt nog wel een ding, slecht getraind ook voor wandelen. Samen met Gert, bestuurslid van de stichting 112 Nepal waar deze marathon voor/door georganiseerd wordt, ga ik lopen…flink doorwandelen. Voor het goede doel, Nepal opbouwen na de aardbeving.

Na deze wandeling gaat het lesgeven beginnen. Gopi Adhikari, van Cold Feet Adventures Nepal, heeft mijn verdere reis in elkaar gezet. Een paar dagen bij de yogi’s in Kathmandu masseren. In Chitwan National Park een paar dagen lokale bevolking bekend maken met hoe te masseren. Een boekje met anatomische benamingen in het Nepalees heb ik kunnen vinden. Hopelijk gaat het me helpen bij het taalprobleem.

Ik kijk erg uit naar mijn verblijf in schitterend Nepal. Ben erg benieuwd naar de uitdagingen waar ik kom voor te staan. Mocht je stichting 112 Nepal willen ondersteunen is dat natuurlijk mogelijk.

www.112nepal.nl en op facebook zijn ze ook bekend.

Namaste Marian