Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Lichaamsmassage

Dit is een massagebehandeling waarin extra aandacht gegeven wordt aan `probleemplekken`. De warme ruimte, de warme olie en een massage samengesteld uit diverse massagetechnieken zorgen voor totale ontspanning van de spieren, zijn jouw spieren ontspannen dan krijgt je mind ook rust.

De verschillende technieken kunnen een combinatie zijn bamboe sticks, warme olie, hotstones, zachte technieken die je laten wegdromen naar een andere wereld dan de rat-race van alle dag.

Hotstones

Hotstones  verwarmen uw lichaam, ontspannen de spieren en voeren afvalstoffen af. Warmte is altijd aangenaam en wat aangenaam is ontspant.

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi, een bijzondere traditionele Hawaiiaanse massage die met niets te vergelijken is, totale ontspanning van lichaam en geest met Hawaiiaanse muziek, geleerd van de Kumu´s in Hawaii, Florida, Ierland en Engeland.

Met een lange vloeiende stroke wordt het hele lichaam met voornamelijk de onderarmen gemasseerd. Als feedback krijg ik vaak te horen alsof je op de golven van de oceaan drijft. Heerlijk toch?

Lomilomi – Ontspanningsmassage

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam