Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Lichaamsmassage

Dit is een ontspannende massagebehandeling waarin extra aandacht gegeven wordt aan `probleemplekken`. De warme ruimte, de warme olie en een massage samengesteld uit diverse massagetechnieken zorgen  voor totale ontspanning, heerlijk!

De verschillende massagetechnieken kunnen zijn bamboe sticks, warme olie, hotstones, zachte technieken die je laten wegdromen naar een andere wereld dan de rat-race van alle dag. Kom Genieten met een grote G.

Hotstone massage

Hotstone massage, de warme stenen verwarmen uw lichaam, ontspannen de spieren en voeren afvalstoffen af. Warmte is altijd aangenaam.

Bij warmte ontspannen de spieren makkelijker. Daardoor krijg je eerder een betere doorbloeding. Een weldaad voor lichaam en geest.

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi, een bijzondere traditionele Hawaiiaanse massage die met niets te vergelijken is, totale ontspanning van lichaam en geest met Hawaiiaanse muziek, geleerd van de Kumu´s in Hawaii, Florida, Ierland en Engeland.

Met een lange vloeiende stroke wordt het hele lichaam met voornamelijk de onderarmen gemasseerd. Als feedback krijg ik vaak te horen alsof je op de golven van de oceaan drijft. Heerlijk toch?

Lomilomi – Ontspanningsmassage

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam