Sportblessures

Sportblessures - Praktijk Marian Huisman

Sportmassage

Sportmassage is vooral voor onderhoud van het lichaam ter voorkoming van blessures en blessure behandeling

Stoelmassage

Deze massage wordt gegeven op een speciale stoel, voornamelijk voor schouders, nek, hoofd en arm klachten speciaal geschikt voor op locatie (bedrijven)

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een hele zachte techniek voor het beter reguleren van vochtafvoer in het lichaam, als u vocht vasthoudt maar ook om afvalstoffen sneller af te voeren, bijvoorbeeld bij spierpijn.

Triggerpoint

Speciaal bedoeld voor het behandelen van chronische pijnpunten met een uitstraling dmv drukpunten in de spierbuik. Vaak in combinatie met een andere techniek.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een diepe en best heftige massagetechniek die het zenuwstelsel beïnvloedt waardoor het spierstelsel, de organen, de huid beter gaan functioneren. Hiermee worden goede zowel medische als cosmetische resultaten behaald

Dorn therapie & Cupping

Dorn Therapie wordt gebruikt voor het rechtzetten van wervels en gewrichten in de beweging van het gewricht, zodat er geen schade aangericht kan worden. Ook voor het opheffen van beenlengte verschil.

Cupping, in combinatie met andere technieken wordt cupping ingezet voor een extra diepte werking te bereiken. Dit kan zowel medisch al cosmetisch.

Sportblessures

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam