Therapeutisch behandelen

Therapeutisch behandelen

Ik ben Marian Huisman

Na jaren met cijfertjes gewerkt te hebben ben ik van het ene op het andere moment begonnen met een praktijk. Een jaar mocht ik van mijzelf doen wat ik het leukste vond en vind: masseren. Dat jaar is nooit geëindigd….

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt, in 2003 gestart met mijn Praktijk Marian Huisman.

Na 10 jaar full-time in mijn praktijk gewerkt te hebben, ben ik mijn kennis gaan delen. Sinds 2013 geef ik les in allerlei verschillende massagetechnieken en stijlen. Mijn lessen zijn heel praktijk gericht met veel verhalen, casussen en voorbeelden uit de (mijn) praktijk.

Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi, een bijzondere traditionele Hawaiiaanse massage die met niets te vergelijken is, totale ontspanning van lichaam en geest met Hawaiiaanse muziek, geleerd van de Kumu´s in Hawaii, Florida, Ierland en Engeland.

Met een lange vloeiende stroke wordt het hele lichaam met voornamelijk de onderarmen gemasseerd. Als feedback krijg ik vaak te horen alsof je op de golven van de oceaan drijft. Heerlijk toch?

Lichaamsmassage

Dit is een massagebehandeling waarin extra aandacht gegeven wordt aan `probleemplekken`. De warme ruimte, de warme olie en een massage samengesteld uit diverse massagetechnieken zorgen voor totale ontspanning van de spieren, zijn jouw spieren ontspannen dan krijgt je mind ook rust.

De verschillende technieken kunnen een combinatie zijn bamboe sticks, warme olie, hotstones, zachte technieken die je laten wegdromen naar een andere wereld dan de rat-race van alle dag.

Hotstones

Hotstones  verwarmen uw lichaam, ontspannen de spieren en voeren afvalstoffen af. Warmte is altijd aangenaam en wat aangenaam is ontspant.

Therapeutisch behandelen

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam